BIOGRAFIE

William is een echte sfeermaker. Moeiteloos krijgt hij elk feestje op gang, zingt het publiek uit volle borst mee en gaan de voetjes al snel van de vloer. Met zijn warme stemgeluid, weet hij de bühne te raken, van een feest tot een gevoelige snaar. Hij zingt feestnummers tot aan prachtige ballads, zowel Nederlands als Engelstalig. Voor deze zanger is niets te gek.

Samen met Sander Beumer startte het duo een jaar later een drive in show onder de naam: ‘Galaxy Events Drive In’. Door van ieder evenement een onvergetelijk feest te maken steeg het aantal boekingen al snel. Het duo bracht datzelfde jaar nog samen het liedje ‘Radeloos Hopeloos Verliefd’ uit.

In 2016 besloot William het roer om te gooien en een samenwerking aan te gaan met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar. Michael Hartkamp werd in deze samenwerking zijn nieuwe manager. Deze samenwerking heeft geleid tot weer een nieuwe single ‘Liever vrij zijn’. Met deze hit laat de zanger wederom zien dat hij een echte sfeermaker is en van iedere boeking een knalfeest kan maken. Anderhalf jaar later kwam de zanger met de volgende feestsingle ‘Wij gaan door tot morgen vroeg’. Met deze heerlijke feestknaller zal niemand eerder af willen haken, en dit feestje tot de laatste seconde met de zanger willen mee vieren.

Tijdens de COVID-19 pandemie zijn helaas alle feestjes tot stilstand gekomen. Zo ook voor William. Wanneer er dan tussendoor toch een klein feestje mogelijk was, kon William het niet laten om weer de microfoon te pakken. Ondernemer, Moninca Soumokil zag dit gebeuren en zag een leuke uitdaging in William. Deze uitdaging leidde als snel tot een samenwerking. Zo is W&M Music in het leven geroepen.

William Bonne

WM-Music, wat staat voor William en Moninca pakt deze nieuwe kans gelijk met beide handen aan. Onlangs, op 11 juli 2022 is zijn allernieuwste single ‘Die ene nacht’ uitgebracht. Deze single is geproduceerd door: The Boom music studio. In samenwerking met producer Frank Verkooyen weten ze er een heerlijke zomerhit van te maken. William presenteert op zondag 17 juli 2022 zijn allernieuwste single in zalencentrum Wieleman met gast optredens van o.a. Jeffrey Heesen, Brace, Jaman en nog veel meer!

Het belooft nu al een goede samenwerking te worden voor WM-Music. Voor 2022-2023 liggen er namelijk nog veel meer mooie plannen klaar.

Stay tuned.. more to come!